Tüm haberler
Sektörel haberler

Sektörel haberler

OrcaTR Medikal, Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı'ndaydı Firmamız OrcaTR Grup şirketleri olarak kuruluşundan bu güne Öncelikle ( Girişimsel ) Kardiyoloji ve Radyoloji kongrelerinde ana sponsor olarak ve standlı katılımları ile ülkemizde tüm büyük toplantılara iştirak etmektedir. »
ProtecX, Ödüllerde harika bir gece geçirdi Bu hafta Inspiring Herts ödülleri finalleri oldu. Made in Herts kategorisinde finalde olduğumuz için ProtecX'te bizim için çivi ısıran bir geceydi. Ödül, Hertfordshire'daki üretim şirketlerinin gelişimini ve yatırımını t »
~~ Gönderen: Burlington Medical ve ProtecX Burlington Medical ve ProtecX Güçlerini Birleştiriyor Bu hafta Burlington Medical, müşterilerine sunduğu hizmeti ve değeri sürekli olarak artırma misyonunu geliştirmek için önemli bir adımı duyurmaktan gurur duyuyor. »
ProtecX, Procurement in Healthcare Fuarı'nda sergilenecek Bu ayın sonlarında Londra'da Olympia'da Sağlık Hizmetlerinde Tedarik Sergisine katılmaktan heyecan duyuyoruz. Burlington Medical'den ortaklarımızla 28 Eylül Çarşamba günü P244 numaralı stantta olacağız. Çok sayıda il »
Ameliyathaneler Zirvesi için geri sayım başladı  ProtecX'in bir hafta içindeki ikinci sergisi olan Ameliyathaneler Zirvesine bir aydan az kaldı! 4 Ekim'de Londra Üniversitesi'nde mükemmel radyasyondan korunma ürünlerimizi sergileyeceğiz. Bu zirve, özellikle ameliyathaneleri »
ProtecX kısa süre önce ortaklarımız Burlington Medical ile birlikte London Olympia'daki The Health Show'da sergilendi. Tek çatı altında dört gösteri ile harika bir gündü ve bizi ziyarete gelen herkesle tanışmaktan büyük keyif aldık.P244 numaralı stantta bizi ziyaret edenler, Liverpool apro... »
Avrupa Radyoloji Kongresi ECR 2017, 2-5 Mart 2017 ECR, ESR'nin yıllık toplantısıdır. Bilim dünyasındaki en yenilikçi toplantılardan biri olarak bilinen, benzersiz ve ilham verici bir ambiyansa yerleştirilmiş, trend belirleyici, dinamik ve hizmet odaklı bir kongredir. »
Gelin ve Ameliyathanelerin Geleceği Konferansı'nda ekibimizle tanışın Protecx Medical, 15 Şubat 2018 Perşembe günü Kia Oval Surrey County Kriket Kulübü'nde Ameliyathanelerin Geleceği Konferansında sergilenecek. Sizinle orada buluşmayı dört gözle bekliyoruz. »
Protecx Medical, 2-4 Temmuz 2018 tarihlerinde Liverpool Sergi Merkezi'nde RKRCO 2018'de sergilenecek. UKRCO (İngiltere Radyoloji ve Radyasyon Onkolojisi kongresi), radyoloji camiasında bulunan en son ekipman, teknoloji ve hizmetleri sergilemek için 100'den fazla katılımcıyı çeken Birleşik »
ProtecX Medical, MEDICA 2019'da sergilenecek. Heyecan verici yeni ürünümüzü görmek için özel taramanızı rezerve etmek için Stant 16M17-5'te (Salon 16) bizi ziyaret edin! »
27-30 Ocak 2020 Dubai Dünya Ticaret Merkezi, BAE ProtecX'in Orta Doğu'daki sağlık kongrelerinin kalbi olan Arab Health 2020'de sergileneceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. »

Member of Orca Group Türkiye

TAEK onaylı apron

- Sektörel haberler

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Daha detaylı bilgi :

gizlilik bildirimi , çerez politikası


Kabul ediyorum Kabul etmiyorum

Hoş geldiniz;

ProtecX, Birleşik Krallık ve Dünya'nın en prestijli lider markası olarak kişisel radyasyon koruma ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir.

Alanımızda uzman olarak, çeşitli stillerde ve özel kumaşlarda kendi bünyemizde üretilen Çift katmanlı antimon ve çift katmanlı antimon radyasyon koruma önlükleri ile müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimize ihtiyaç duydukları güvenliği, istedikleri stili ve tüm farkı yaratan kişisel hizmeti sağlayan bir destekleyici aksesuar kataloğumuz da bulunmaktadır.

Broşürü indir

Radyasyondan korunma önlüklerimizin ve aksesuarlarımızın tamamını içeren en yeni ProtecX kataloğu için burayı tıklayın.

İNDİR

 



Download Brochure

Click here for the latest ProtecX catalogue featuring our full range of radiation protection aprons and accessories.

DOWNLOAD

Telefon :+90 537 249 94 70, +90 533 685 16 00
Adres :100 Yıl mah. Nenehatun cad. No 35/8 G.O.P - Çankaya, Ankara, TR, 06680
Orca TR Environmental & Medical Products

Çift Katmanlı Antimon Kurşunsuz* Radyasyon Koruma Giysileri
(Lead Free Bi-Layer Antimony Protection Garments)