Tüm haberler
Sektörel haberler
BASIN BÜLTENİ

BASIN BÜLTENİ

BASIN BÜLTENİ

~~ Gönderen: Burlington Medical ve ProtecX



Burlington Medical ve ProtecX Güçlerini Birleştiriyor

Bu hafta Burlington Medical, müşterilerine sunduğu hizmeti ve değeri sürekli olarak artırma misyonunu geliştirmek için önemli bir adımı duyurmaktan gurur duyuyor.

Burlington, bu hafta İngiltere'nin Hitchin şehrinde Protecx Medical Ltd'yi satın alarak ilk Avrupa üretim tesisini kurdu. Burlington, bu birinci sınıf tesisle güçlerini birleştirerek Avrupalı ​​müşterilerinin maliyetlerini azaltabilir ve daha da önemlisi teslimat sürelerini önemli ölçüde kısaltabilir. Bu stratejik hamle, Burlington'ın Avrupalı ​​müşterilerine hem satış öncesi hem de satış sonrası sunduğu hizmete büyük katkı sağlayacaktır.
Şirket, İngiltere ve ihracat pazarlarında hem marka adlarını kullanmaya devam edeceği hem de ProtecX markasını ProtecX için yeni bir pazar olan ABD'ye tanıtmayı planladığı için heyecan verici zamanlar.
1969'da kurulan Newport News, Virginia merkezli Burlington Medical, ABD genelinde geniş bir yelpazede radyasyon önlükleri ve aksesuarları sunar ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına gösterdikleri özen, ilgi ve dikkat seviyeleriyle tanınır.
ProtecX, Birleşik Krallık'ın önde gelen kişisel radyasyon koruma ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir. Müşterilere şirket içinde üretilen kurşun önlükler ve aksesuarların yanı sıra gözlükler, saklama üniteleri ve güvenilir ortakların diğer temel ürünlerini içeren bir destekleyici aksesuar kataloğu sunar.

Yalnızca kişisel radyasyondan korunma konusunda uzmanlaşmak, her iki şirkete de rakiplerine göre bir avantaj ve zengin bir uzmanlık sağlar. Ve bu yeni girişim, yalnızca her iki markanın konumunu güçlendirmeye gidebilir.

Burton'ın İcra Kurulu Başkanı John Williams şunları söyledi:
“ABD'deki müşteri tabanımızın çok yıllı genişlemesinden sonra şirket, dikkatini Avrupa ve ötesindeki müşteri tabanına daha iyi hizmet vermeye yöneltti. ProtecX Medical'i keşfettiğimizde, hedeflerimize ulaşmak için ideal bir uyum bulduğumuzu fark ettik. ProtecX, iyi eğitimli çalışanları ve Burlington'ın yüksek müşteri hizmetleri değerleri ile çok uyumlu ve çalışan ekibini destekleyen bir şirket kültürü ile yüksek kaliteli ürünler üretir. Bu gelişmiş ekiple harika şeyler başarmayı umuyoruz. "

Member of Orca Group Türkiye

TAEK onaylı apron

BASIN BÜLTENİ

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Daha detaylı bilgi :

gizlilik bildirimi , çerez politikası


Kabul ediyorum Kabul etmiyorum

Hoş geldiniz;

ProtecX, Birleşik Krallık ve Dünya'nın en prestijli lider markası olarak kişisel radyasyon koruma ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir.

Alanımızda uzman olarak, çeşitli stillerde ve özel kumaşlarda kendi bünyemizde üretilen Çift katmanlı antimon ve çift katmanlı antimon radyasyon koruma önlükleri ile müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimize ihtiyaç duydukları güvenliği, istedikleri stili ve tüm farkı yaratan kişisel hizmeti sağlayan bir destekleyici aksesuar kataloğumuz da bulunmaktadır.

Broşürü indir

Radyasyondan korunma önlüklerimizin ve aksesuarlarımızın tamamını içeren en yeni ProtecX kataloğu için burayı tıklayın.

İNDİR

 



Download Brochure

Click here for the latest ProtecX catalogue featuring our full range of radiation protection aprons and accessories.

DOWNLOAD

Telefon :+90 537 249 94 70, +90 533 685 16 00
Adres :100 Yıl mah. Nenehatun cad. No 35/8 G.O.P - Çankaya, Ankara, TR, 06680
Orca TR Environmental & Medical Products

Çift Katmanlı Antimon Kurşunsuz* Radyasyon Koruma Giysileri
(Lead Free Bi-Layer Antimony Protection Garments)